Flexibele dienstverlening

Uw boekhouding goed op orde

Voor u als ondernemer is het belangrijk dat uw administratie gestructureerd is en voldoet aan alle wettelijke eisen. Administratie is vervelend en tijdrovend en u wilt zich liever niet bezig houden met al deze activiteiten, maar u wilt wel graag in controle blijven. Bij Elstgeest Administraties blijft u dat ook. Ik hou uw administratie periodiek bij en boek uw inkoop- en verkoopfacturen netjes voor u bij in de Twinfield administratie.

Thuis of op kantoor

Ik kan uw volledige administratie verzorgen. Van het invoeren van bonnen, facturen en bankafschriften tot het doen van uw belastingaangifte en het opmaken van een financieel jaarverslag. Snel en accuraat. Vindt u het vervelend om alles te moeten scannen, mailen of langsbrengen? Dat kan makkelijker. Ik kom bij u langs en werk ter plekke uw boekhouding bij, zowel voor ZZP als voor het MKB. U houdt uw documenten op locatie en ik werk uw boeken in no time bij en verzorg de nodige financiĆ«le verslagen.

Starter

Bent u kortgeleden voor uzelf begonnen en heeft u een helpende hand nodig bij het opzetten van uw boekhouding? Dan ben ik geknipt voor u. Bij mij bent u geen nummer. Persoonlijke aandacht en hulp staan bij mij hoog in het vaandel. Gewoon een no nonsens gesprek over hoe een administratie te starten en bij te houden, vol praktische adviezen.